Silent Knight medicijnvermaler

In alle zorginstellingen worden regelmatig medicijnen vermalen, zodat deze beter kunnen worden toegediend. Denk hierbij aan de psychogeriatrie, mensen met slikproblemen, mensen met sondevoeding, etc. Het vermalen van medicijnen neemt de nodige fysieke inspanningen met zich mee. Om die reden is er in samenwerking met gebruikers uit de zorgsector een medicijnvermaler ontwikkelt en getest; De Silent Knight. Deze medicijnvermaler verpulverd in 8 seconden zelfs de hardste medicatie moeiteloos en in een handbeweging. De medicatie wordt vermalen in zakjes, gemakkelijk te mengen met pap, vla o.i.d. Zo houdt u de werkplek schoon! De Silent Knight is ideaal voor in zorgcentra, ziekenhuizen en thuiszorg en hoort op iedere medicijnwagen thuis!

 • Ideaal voor zorgcentra, ziekenhuizen en de thuiszorg

 • Vereist nauwelijks kracht

 • Compact en handzaam

 • Hoort op iedere medicijnwagen thuis

 • Grofheid is zelf te bepalen

 • Het residu is minimaal

 • Voor het eerste gebruik incl. 50 zakjes

 • Voorkomt RSI

 • Tijdbesparend

 • Gemakkelijk toepasbaar d.m.v. de bijgeleverde plastic zakjes

Severo elektrische Medicijnvermaler

Veel mensen hebben moeite met het doorslikken van pillen. Door de pillen te vermalen tot poeder en te mengen met een vloeistof, kunnen medicijnen makkelijker worden ingenomen. Het handmatig malen van medicijn is een extra handeling die tijd kost maar ook tot fysieke klachten leidt. Bovendien kan ongewenste stof-vorming optreden, met mogelijke schade voor de gezondheid.

Severo – snel en handig

Met de elektrische medicijnmaler Severo behoren al deze problemen tot het verleden. Het is zo simpel als het maar kan. Doe het medicijn in de speciale SeveroCup, plaats het in de maler, luikje dicht, en in een oogwenk is de medicatie als poeder weer beschikbaar. De SeveroCup kan tevens worden gebruikt om het medicijn te mengen met een vloeistof.

Veilig en besparend

Wist u dat voor het vermalen van één paracetamol al een druk nodig is van meer dan 21 kg? Met het elektrisch vermalen van medicatie wordt veel fysiek leed voorkomen en tijd bespaard. Dat betekent meer handen aan het bed. In deze tijd van toenemende zorgvraag èn werkdruk is dat belangrijke winst. Ook het gevaar van stofinademing is door het afgesloten systeem tot een minimum beperkt. Zo veilig is de Severo. De Severo elektrische medicijnmaler staat inmiddels bij meer dan 500 zorginstellingen door heel Europa. Het apparaat voorziet dus in een aantoonbare behoefte.

Gratis proefplaatsing

Voorkom stress bij de patiënt en bij uzelf. Ervaar de voordelen van de elektrische medicijnmaler. Vraag vandaag nog een gratis proefplaatsing aan. Binnen enkele dagen heeft u de Severo gebruiksklaar in huis. Na een korte instructie kun u er direct mee aan de slag. Of beter gezegd, gaat de Severo voor u aan de slag!

Specificaties van de Severo

 • Draagbaar design

 • Van pil naar poeder in 8 seconden

 • Geen blootstelling meer aan medicijnstof

 • Nooit meer morsen en kruisbesmetting

 • Preventie van RSI

 • Ideaal voor toediening via voedingssondes

 • Geproduceerd in Holland

Informeer bij ons voor meer informatie

Baxterrol dispenser

Beide medicijndispensers zijn geschikt voor het Baxter-systeem.
Kleur: transparant.

Afm. klein: 85x125x120 mm. BxDxH, diameter 110 mm.
Afm. groot: 185x100x170 mm. BxDxH, diameter 165 mm.

Medicatie retourbox

De Medicatie retourbox is uitermate geschikt voor een veilige opslag van retourmedicatie in ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen. Door middel van de Medicatie retourbox worden de, niet meer te gebruiken, geneesmiddelen op een verantwoorde en veilige manier opgeslagen alvorens ze retour gaan naar de apotheek. Deze metalen medicatie retourbox is afsluitbaar met een sleutel en voorzien van een kanteldeksel, waarin geneesmiddelen kunnen worden gedeponeerd. De medicatie kan uitsluitend door de sleutelhouder uit de medicatie retourbox worden gehaald.

Opiatenkastjes

Opiatenkastjes in diverse afmetingen. Voor de veilige opslag van medicatie die nog meer aandacht vragen is dit een goede oplossing. Past in alle medicijnkasten en ook los te plaatsen. Voorzien van boorgaten. Zowel met cijferslot als met cilinderslot te verkrijgbaar. Ook kunnen wij maatwerk kastjes bouwen naar wens en specificaties van de gebruiker.

Bekijk de mogelijkheden

” Niet storen” Medicijnhesje

Geel medicijnhesje met een duidelijke tekst “Niet Storen” op de rugzijde over de gehele breedte. Ideaal tijdens de medicatie deelrondes om ongestoord te kunnen delen. Wordt geleverd in één maat.