Button Label

Presto 400 multifunctionele wagen

Button Label

Presto 400 met diverse lade hoogtes

Button Label

Presto 400 met kantelbakken

Button Label

Presto met baxterrol dispenser

Button Label

Multifunctionele wagens

Button Label

Multifunctionele wagens Presto

Button Label

Presto 600 met overbridge tbv accessoires

Button Label

Presto 800 dubbele wagen

Button Label

Presto 400 groen

Button Label

Presto 400 groen gladde wanden

Button Label

Optioneel codeslot programmeerbaar

Button Label

Presto kleurkeuze

Presto is een multifunctionele wagen die in veel zorginstellingen worden gebruikt. Niet voor niets, want de Presto-wagen is makkelijk schoon te maken en heeft een antibacteriële coating. Hierdoor zijn deze multifunctionele wagens erg hygiënisch. Van het merk Presto hebben wij zowel verbandwagens als medicijnwagens in ons assortiment.

Presto medicijnwagen

Het frame van de Presto-medicijnwagen is gemaakt van aluminium en de zij- en achterwanden zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Aan de voorzijde van de medicijnwagen is er ruimte voor lades in verschillende hoogtes. De lades hebben een handvat over de gehele breedte en zijn in diverse kleuren samen te stellen. Zowel het brede werkvlak als de basis, inclusief bumper, is op innovatieve wijze gemaakt met behulp van spuitgieten van PC-/ABS-kunststof. Dit zorgt ervoor dat de Presto-medicijnwagen makkelijk schoon te maken is. De parelgrijze wagen is aan drie zijdes voorzien van een opstaande rand met ronde hoeken en stootranden.

De Presto heeft vier dubbele zwenkwielen met een diameter van 125 millimeter. Deze wielen zijn voorzien van kogellagers waarvan er twee geremd zijn. De Presto-verbandwagen is in verschillende lengtematen leverbaar: 662, 855 en 1115 millimeter. De breedte van de wagen is 594 millimeter en de hoogte 1050 millimeter.

Voordelen Presto-wagens:

De Presto wagens zijn uit te rusten met lades met een telescopische geleiding. Deze lades zijn in vier verschillende hoogtes verkrijgbaar: 76, 156, 236 en 316 millimeter. Daarnaast kunt u voor de lades lang- en dwarsverdelers bestellen of kant-en-klare inzettrays met vakverdeling. Andere voordelen van de Presto-wagens zijn:

  • Hygiënisch en makkelijk te reinigen met alle gangbare desinfectiemiddelen dankzij de milieuvriendelijke en antibacteriële coating;
  • Geen verkleuring door uv-licht.
  • Afsluitbaar met een centraal sleutelslotsysteem of elektronisch slot.
  • Uit te rusten met diverse accessories.

Maatwerk

Veel van onze producten zijn maatwerk. De hier beschikbare offerteformulieren zijn vaak niet voldoende om alle mogelijkheden af te vangen. Onze account managers beschikken over jarenlange ervaring en kennen alle mogelijke oplossingen. Zij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie. Komt u er niet helemaal uit met de offerteaanvraag? Of heeft u wensen die daar niet worden genoemd? Neem dan contact met ons op.

Prijsaanvraag

Gelieve uw wensen in te vullen zodat we u een juiste prijsindicatie kunnen geven

Demo medicijnkar op locatie gewenst? *