Button Label

Modulaire kast draaideur

Button Label

Modulaire kast rolluik

Button Label

Modulaire kast draaideur smal

Button Label

Medicijnwandkast

Button Label

Individueel medicijn/dossierkastje hout

Button Label

Individueel medicijn/dossierkastje met baxterrolhouder

Button Label

Medicijnwandkast staal

Button Label

Modulaire kastopstelling smal

Button Label

Medicijnkast met rolluik inrichting divers

Button Label

Medicijnwandkast hout

Button Label

Medicijnwandkast hout 120 cm

Functionele medicijnkasten en verbandkasten

Medimpex Care Solutions levert een serie functionele medicijnkasten en verbandkasten. Deze kasten worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Daardoor kunnen ze optimaal worden afgestemd op de behoeften van de afnemers.

In tal van afmetingen

De medicijnkasten en verbandkasten zijn beschikbaar in een grote reeks verschillende afmetingen: van zeer brede en hoge staande kasten tot wandkasten tevens tot kleine medicijnkluisjes. Ze zijn bedoeld voor grote instellingen, maar tevens ook te gebruiken voor kleinschalige projecten. De kleine medicijnkastjes (kluisjes) zijn zelfs geschikt voor individueel gebruik. Desgewenst zijn ze te combineren tot een systeemwand met werkblad of natte hoek.

Met tal van inrichtingsmogelijkheden

De kasten zijn uitermate flexibel door hun inrichting. Ze zijn uit te voeren met profielwanden, legborden of telescopisch uittrekbare werkbladen. Vanuit de basisuitvoering zijn er tal van elementen en accessoires om de inrichting af te stemmen op de individuele wensen en eisen: draadmanden, lades/ laatjes, subcontainers, bakken, Baxterbakjes. Tevens zijn in de medicijnkasten ook opiatenkastjes en koelkastjes in te bouwen. Alles is afgestemd op de 60 x 40 en / of de 30 x 40 standaard.

Voor alle medicijndistributiesystemen

De vele mogelijkheden maken de medicijn- verbandkasten geschikt voor allerlei werkmethoden en medicijndistributiesystemen. De inrichting kan net zo makkelijk worden afgestemd op ATC/Baxter als op EAV/EAG. Maar ook op systemen die werken met medicijncassettes en op Blistersystemen. Als de instelling na een aantal jaren op een ander systeem wil overschakelen dan kan de kast ook heel makkelijk worden aangepast.

De juiste keuze maken

Kiest u voor één grote medicijnkast annex verbandkast? Is het misschien toch praktischer om te gaan voor meerdere kleinere kasten? De account managers van Medimpex beschikken over een ruime ervaring. Zij helpen u graag bij de keuze van het juiste model en bij de voor uw situatie optimale inrichting van de kast. Ze kunnen praktische adviezen geven voor de inrichting. Een goed ingerichte medicijnkast biedt een overzicht en voorkomt dat er fouten worden gemaakt in de medicijndistributie.

In allerlei kleuren

Uiteraard biedt deze lijn een ruime keuze in kleuren. Wie geen standaard witte kast wil heeft tal van alternatieven. Namelijk houttinten zoals beuken, ahorn, eiken, wengé. Maar tevens ook kleuren als blauw, groen, grijs en oranje. Deze worden gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en afgewerkt met een zeer harde kunststof laag. Daardoor zijn ze bestand tegen alle gebruikelijke reinigingsmiddelen.

Maatwerk

Veel van onze producten zijn maatwerk. De hier beschikbare offerteformulieren zijn vaak niet voldoende om alle mogelijkheden af te vangen. Onze account managers beschikken over jarenlange ervaring en kennen alle mogelijke oplossingen. Zij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie. Komt u er niet helemaal uit met de offerteaanvraag? Of heeft u wensen die daar niet worden genoemd? Neem dan contact met ons op.

Prijsaanvraag

Gelieve uw wensen in te vullen zodat we u een juiste prijsindicatie kunnen geven

Demo medicijnkar op locatie gewenst? *